Velkommen til vår B2B avdeling

Vi kan levere møbler, interiør og kunst til alle dine prosjekter, både private og offentlige rom, og kan hjelpe deg med alt fra kun bestilling til hele konsepter og idéutvikling.

 

Porteføljen vår består av mange internasjonale merkevarer innen design, men vi kan også tilby spennende lokale leverandører, som kan lage unike håndlagde objekter for ditt prosjekt. På nettsiden vår har vi et lite utvalg presentert, men det meste finnes i mange ulike variasjoner, størrelser, farger og tekstiler. Vi kan skaffe deg alt våre leverandører tilbyr, slik at du kan bestille alt du trenger på ett sted!
millabilde4
Interiørarkitekter
Milla Boutique liker å utfordre, og tilbyr derfor en rekke annerledes varemerker som kan gjøre ditt prosjekt både spennende og unikt. Vi kan være din kreative sparringspartner i ditt prosjekt, og finne leverandører av varer du ikke engang visste eksisterte! Vi har lang og god erfaring i å samarbeide med interiørarkitekter og stylister, og vi prøver alltid å levere utover det som er forventet. Vår møbelavdeling tilbyr profesjonell behandling av ordre, lagerhåndtering, og levering av dine bestilte varer. Hos Milla Boutique finner du en gruppe dedikerte selgere som ikke bare er kunnskapsrike, men yter sitt beste for deg og ditt prosjekt.
Hotell, Bar & Restaurant
Driver du innenfor hotell, bar eller restaurant –  kan vi hjelpe deg å skape den rette stemningen med våre kreative og utradisjonelle løsninger. 
Vi kan levere møbler, belysning og detaljer som skaper rett funksjon, uttrykk og atmosfære. Vårt team i vår prosjekt- og møbelavdeling er opptatt av at dine gjester skal føle seg velkomne, ivaretatt i form av komfort og ikke minst oppleve noe nytt i spennende omgivelser hos deg.Bedrifter
Enten du har et kontor, en salong, en resepsjon eller butikk å innrede kan vi hjelpe deg med de ultimate løsningene. Vi kan påta oss både små og store prosjekter, og vi kan skreddersy våre tjenester utifra dine forutsetninger og behov. Vår egen butikk er basert på å gi kundene en ekstraordinær opplevelse, så skal du innrede butikk snakker du med ekspertene innenfor dette! Vi har mange ulike salonger som kunder, og kjenner dette segmentet godt. Når det gjelder resepsjon og kontor, hjelper vi deg å bygge miljøer som får mennesker å trives og kjenne seg som hjemme, selv om de er på jobb. 

Ønsker du å bli B2B kunde?

Vi tilbyr gode avtaler for interiørarkitekter og bedrifter


Vi ønsker å samarbeide med interiørarkitekter og bedrifter slik at resultatet blir best mulig, for både sluttkunde og mellompart. Vi tilbyr et stor utvalg av leverandører – langt utover det vi har utstilt og tilgjengelig i butikken. Ta kontakt med oss på tlf 22 83 83 66 eller via mail, så hjelper vi deg å finne frem til leverandører og produkter som passer ditt prosjekt. 

Opprett konto her


Fotokunst fra

YellowKorner

I vårt fotogalleri YellowKorner finner du over 3000 bilder i mange kategorier og størrelser. Helt fra 40x50 cm til store blikkfang på 225x250 cm. Fotografiene kommer ferdig montert, klare til å henges på vegg.  Alt er i nummerert og begrenset opplag, og kommer med sertifikat med informasjon om kunstner, verk og opplag. Vi hjelper deg gjerne med forslag til motiv, og guider deg gjennom valgmuligheter på utførelser og størrelser.

Kontakt oss ang fotokunst

 


Andre leverandører: 

 

tradition-logotype-page

Ferm Living

Kristina Dam Studio

Objekto

Artwood

Fermob

Lisette Rützou

Oi Soi Oi

Bargi

Flos

massimo_copenhagen_logo

OX Denmarq

Davide Groppi

fogia

Mater_logo_-_Circular_since_2006_black_200x100@2x

Parachilna

DCW Edition Logo

Frama

MENU

Pedrali_logo_wikipedia

DESALTO_LOGO_NERO

Globen Lighting

Milla-Studio-Logo

Rubn

Eber_text_logo-e1545239668481 kopi

Handvärk

Mojow

Serax

EGE Carpets

Jonathan Adler

Moroso x Diesel

valerie-objects

eikund

Kartell

Moustache

Varier

Etcetera

knoll

New Works

versmissen-furniture-decoration-logo-16152088551